• LEGRAND ËSHTË SPECIALIST NË INFRASTRUKTURËN NDËRTIMORE ELEKTRIKE DHE DIGJITALE

  Legrand është specialisti global në infrastrukturën e ndërtesave elektrike dhe dixhitale, duke ofruar produkte me vlerë të lartë të shtuar dhe zgjidhje për ndërtesat komerciale, banesore dhe industriale. Të përkushtuar, Grupi punon çdo ditë për të shoqëruar zhvillimin e ndërtesave të lidhura dhe për të siguruar qasje të qëndrueshme në energji elektrike për miliona përdorues në të gjithë botën. Ekspertiza teknologjike, pozicionet drejtuese, një ofertë e gjerë produktesh, një prani ndërkombëtare dhe marka të fuqishme kombinohen për ta bërë Legrand një pikë referimi globale. Legrand ka prani në gati 90 vende dhe një fuqi punëtore me mbi 37,000 të punësuar.

  legrand specialist
 • 7 KATEGORI KRYESORE TË PRODUKTEVE

  Legrand ofron një gamë gjithëpërfshirëse të produkteve dhe zgjidhjeve që lidhin miliona ndërtesa me energji, të dhëna dhe ndriçim. Oferta e tij është veçanërisht e gjerë, me disa qindra mijë referenca në shtatë kategori kryesore: ndërfaqet e përdoruesit, shpërndarja e energjisë, sistemet e ndërtimit, menaxhimi i kabllove, infrastrukturat dixhitale, UPS (furnizimi me energji i pandërprerë) dhe përbërësit e instalimit. Produktet dhe zgjidhjet e Legrand plotësojnë nevojat në tregun komercial, tregun e banesave dhe tregun industrial. - Ndërfaqet e përdoruesit (çelsat, prizat e fuqisë dhe më shumë)
  - Shpërndarja e energjisë (panele shpërndarëse, ndërprerës dhe më shumë)
  - Sisteme ndërtimore (menaxhim ndriçimi, sisteme sigurie dhe më shumë)
  - Cable management (trunking, floor boxes and more)
  - Infrastrukturat dixhitale (dollape, prizë RJ45, montime në ekran dhe më shumë)
  - UPS (pajisje e pandërprerë e furnizimit me energji elektrike)
  - Komponentët e instalimit (tuba, kanalina, zgjatime dhe më shumë)
   

  7 major product categories
 • NJË MISION: TË NDIHMOJË TRANSFORMIMIN E NDËRTESAVE

  Nga revolucioni elektrik në atë dixhital të lidhur - Qëllimet e Legrand janë të forcojë pozicionet e tij udhëheqëse në infrastrukturën elektrike dhe dixhitale për ndërtesat dhe të bëhet pikë referimi për pajisjet elektrike inteligjente duke ofruar zgjidhje që janë inovative, të lidhura, ndërvepruese dhe me shumë efikasitet energjetik.

  Duke shndërruar inovacionin në zgjidhje që ofrojnë rehati, mirëqenie dhe thjeshtësi, Legrand dhe fuqia e tij punëtore prej mbi 37,000 transformojnë hapësirat kudo për ta bërë jetën më të mirë për përdoruesit, në punë dhe në shtëpi

  legrand mission