Si pjesë e angazhimit tonë të vazhdueshëm për të mbështetur ndërtimin, ne kemi integruar një numër të gamave tona në mjedisin e Modelimit të Informacionit të Ndërtesave për të ndihmuar të gjitha fushat e aktivitetit të projektit, nga dizajni dhe ndërtimi deri te menaxhimi i objekteve dhe më gjerë.

Këto sisteme modelimi do t'u mundësojnë skuadrave të dizajnit vendosjen e artikujve specifikë të prodhuesit nga portofoli ynë në një mjedis 3D BIM për të prodhuar plane të sakta dhe efikase, drejtimin e kabllove dhe listat e prokurimit si një pjesë plotësisht e integruar e një projekti të përgjithshëm.

Kërkesat e ndryshme të paketave të ndryshme të programeve BIM kërkojnë standardizim. Diçka që ne e mbështesim plotësisht si prodhues. Për atë arsye, ne përpiqemi të sigurojmë të gjitha skedarët tanë me shenjën e cilësisë DRS, një garanci për përdorim universal në paketat më të zakonshme BIM dhe parametrat e saktë të eksportit për IFC.

Ne përpiqemi t'i mbajmë të gjitha skedarët tanë sa më të azhornuar që të jetë e mundur. Në rast se keni gjasa të hasni ndonjë problem, mos hezitoni të na kontaktoni. Butoni i kontaktit

Na kontaktoni
cabel

 

SHKARKONI SKEDARËT BIM PËR KATEGORI