PROGRAMI I RI BOTËROR , QË LIDH ECO-SISTEMIN E LEGRAND ME PALËT E 3-TA PËR TË PROMOVUAR SHËRBIMET DHE PRODUKTET E REJA PËR NDËRTESAT E LIDHURA

Në kontekstin e Ndërveprimit të Gjërave dhe Internetit të Shërbimit, Legrand dëshiron të luajë një rol kryesor si një krijues i shërbimit për palët e 3-ta, për të rritur inovacionin dhe shërbimet përtej ekosistemit Legrand.

"WORKS WITH LEGRAND" do të ndihmojë këdo që të lidhet me Legrand dhe të integrojë Legrand brenda shërbimit të tyre të shtuar, ekosistemit dhe përvojës së përdoruesit.

Faqja "WORKS WITH LEGRAND" është një pikë unike hyrëse në të gjithë botën për të marrë mbështetje, mjete dhe ide, për ta bërë këtë hapje të vërtetë, të thjeshtë dhe të arritshme.

Vizitoni faqen
graph

 

PËR ÇFARË ËSHTË?

Të shkosh përtej produkteve të lidhura për jetesë të lidhur dhe një vendi pune të lidhur,
duke thyer barrierat midis produkteve të ndryshme, prodhuesve, apo edhe industrive.
Kjo faqe e internetit lejon kompani të ndryshme të integrojnë zgjidhjet e Legrand përvojat dhe
shërbimet e tyre të lidhura që krijojnë vlerë të shtuar dhe inovacion të vazhdueshëm.

PËR ÇFARË ËSHTË?

Kush mund të përfshihet në Programin "Works With Legrand"?

program dev

ZHVILLUESIT E PROGRMEVE
DHE START-UP

companies

GRUPET UDHËHEQËSE DHE
KOMPANITË E SHËRBIMEVE TË PALËVE TË TRETA

iot

PLATFORMAT
IoT

academy

UNIVERSITETET DHE
OPINIONISTËT

SHUMË MËNYRA DREJT
“WORKS WITH LEGRAND”

Të ndryshme, por plotësuese

program dev
1.

Përmes standardeve globale
(KNX, ZigBee, Thread,..)

program dev
2.

Përmes portokollit IP
(IoT,…)

program dev
3.

Përmes
"API"-ve Legrand

BENEFITET

Programi lejon kompani të ndryshme të integrojnë zgjidhjet e Legrand në përvojat dhe shërbimet e tyre të lidhura
duke krijuar vlerë të shtuar dhe inovacion të vazhdueshëm.

program dev

PËR ZHVILLUESIT

puzzle

Përputhshmëria me
ekosistemin Legrand

lock

Qasje falas dhe e lehtë
te përmbajtjet

laptop play

Shfaq aplikacionet
në faqen e internetit

program dev

PËR KOMPANITË E PALËVE TË 3TA

lines

Vlerë e shtuar
te aplikacionet / shërbimet

hands

Bashkë-marketing
me një kompani udhëheqëse
globale

BASHKËMARKETINGU
DHE PARTNERITETET

google
google
google
google

AND MANY OTHERS

All trademarks and logos are property of their respective ownwers who retain all rights in law

SI TË FILLONI ME PROGRAMIN?

API-të tona janë të lehta për t'u mësuar dhe përdorur, le t'i hedhim një vështrim atyre.
Filloni me dokumentacionin, udhëzimet dhe shembujt në këtë seksion.
Për çdo lloj çështje teknike ose pyetjeje, nuk duhet të shqetësoheni; ne jemi këtu për t'ju ndihmuar!

VIZITONI FAQEN WEB