UPS 1-FAZOR

UPS 1-FAZOR

KONSUMATOR DHE SOHO

Kompakt, i lehtë për tu instaluar dhe konfiguruar. Ato ofrojnë mbrotje totale të besueshme të instalimeve, një raport të shkelqyer cilësi/çmim dhe garanci për investim të qendrueshëm.

Keor Multiplug është një UPS me teknologji të linjës interaktive. Jep shkallë fuqie prej 600VA dhe 800VA, është CPU-cont...

UPS për zyra dhe punime IT nga 600 deri në 2000VA

800VA për kabinete 19 inç rafte muri

VI sisteme UPS 1-fazor me linjë interaktive nga 1000 deri 3000VA me dalje sinosuidale perfekte

VI sisteme UPS 1-fazor linjë interaktive nga 1000 deri 3000VA me dalje sinusoidale perfekte

 

UPS 1-FAZOR

KONVENCIONAL

UPS me shndërrim të dyfishtë On-line me mikroprocesore DSP për kontroll konstant dhe preçiz të të gjitha matjeve dhe të qarkut të korrigjimit të faktorit të fuqisë (PFC). Teknologji pa transformator për prodhimin e energjisë me cilësi të lartë deri në 96%.

Sisteme UPS me konvertim të dyfishtë 1-fazor on-line VFI nga 1kVA në 10kVA

UPS 1-fazor nga 1 në 3kVA

UPS konvencional 1-fazor nga 3 në 10 kVA

UPS 1-FAZOR

MODULAR

UPS-të modulare mundësojnë që furnizimi me energji të jetë madhësi saktësiht sipas kerkesave, pa përjashtuar ndonjë zgjerim në të ardhmen. TAto përbëhen nga modulet standarte që mund t'i shtohen konfigurimeve ekzistuese për të fuqinë ose kohen rezerve. Sistemi i tyre modular inovativ, siguron nivelin më të lartë të mbështetjes me energji.

MEGALINE Sisteme modulare UPS 1-fazor me konvertim të dyfishtë VFI on-line nga 1250VA në 10kVA

VFI Sisteme modulare UPS 1-fazor me konvertim të dyfishtë VFI on-line nga 1250VA në 10kVA